Oplossing op maat bij Leusink Watersnijden

vraag direct een offerte aan

Est. 2008

Soms loopt een hobby uit de hand. Zo is het ook gegaan met Leusink Watersnijden. Vanuit een liefde voor metaalbewerking is een bedrijf ontstaan, waar veel klanten een oplossing op maat vinden voor hun halffabricaat of eindproduct.

Soms zijn tekeningen voor handen en worden we gevraagd iets te produceren. Soms is er niet meer dan een idee en ondersteunen we in het creatieve en technische proces. Wat de vraag ook is, Leusink Watersnijden helpt je het te realiseren. 

Een greep uit de industrieën waarin wij werkzaam zijn: innovatieve producttechnologie, machinebouw, apparatenbouw, automotive, energie, scheepsbouw, tooling (gereedschappen), architectuur, interieurbouw en -design (inclusief keukens, badkamers en vloeren), zwembaden, reclame, verlichting en decoratie. Kijk hier voor onze projecten.

 

oplossing op maat

Soms is de juiste oplossing nog niet voorhanden. Je loopt vast in je eigen proces. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Graag denken we mee over de beste oplossingen voor jouw product of halffabricaat.

Heb je slechts een idee of een schets? We helpen je graag dit verder uit te werken. We maken de technische tekeningen en produceren het product dat je nodig hebt.

Heb je iets nodig maar twijfel je nog over het type materiaal? Gezamenlijk kijken we naar de vereiste eigenschappen en werken dit uit, indien gewenst, in een prototype. Na het prototype uitvoerig te hebben getest kunnen verbeteringen worden doorgevoerd en tot de productie worden over gegaan.

Productie

Voor de productie werken wij met een geavanceerde twee-koppige snijmachine, welke geheel zelfstandig kan draaien. De watersnijder heeft een bereik van 4,00m bij 2,20m en snijdt een dikte tot 150mm. De machine werkt met zeer kleine toleranties.

Wij verwerken alle materialen. Omdat sommige materialen (en afwerkingen) beter op een andere manier kunnen worden verwerkt, werken wij naast onze watersnijder ook met een lasersnijder en een freesmachine. De freesmachine, welke 2,5D kan snijden, heeft een werkoppervlakte van 2,50m en 1,25m. 

Typen nabewerkingen die wij bieden zijn buigen, boren, tappen, frezen, afkanten en afbramen. Dankzij partnerships zijn wij in staat elke denkbeeldige nabewerking te realiseren, zoals bijvoorbeeld poedercoaten, spuiten en graveren. 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Contact

Smirnoffstraat 16G
9716 JS Groningen