pablo lighting & decorations

OFFERTE AANVRAAG

pablo lighting & decorations

Pablo Lighting & Decorations is het grootste decoratiebedrijf voor themafeesten in Noord-Nederland, met altijd eigen materiaal op voorraad.

Omdat de oplages van te produceren materialen nooit heel groot zijn was Pablo met name op zoek gegaan naar een bedrijf die niet alleen grote volumes kan of wil snijden, maar juist ook maatwerk levert en kleinere oplages kan produceren. 

Door de jaren heen heeft Leusink Watersnijden meerdere verzoeken gekregen om plaatmateriaal te snijden in allerlei vormen, passend bij het themafeest of evenement waar Pablo zich op dat moment mee bezig houdt.

Aan de hand van ideeën voor themafeesten en evenementen worden vaak schetsen geleverd. Gezamenlijk gaan Pablo en Leusink in overleg over het te bereiken resultaat. Schetsen worden soms aangepast, waarna Leusink het technische tekenwerk voor haar rekening neemt.  

Tot slot worden de gevraagde materialen, in lagere volumes, passend bij het themafeest of evenement waar Pablo zich op dat moment mee bezig houdt, geleverd. 

 

 

 

Leusink Watersnijden is al jarenlang een vaste partner van Pablo Lighting & Decorations.

Juist op het gebied van themafeesten staat of valt het succes van een evenement met het hoogwaardige niveau van de aankleding.

Mede door de creativiteit, de flexibliteit en hoge afwerkingsniveau zijn de themafeesten en evenementen van Pablo een groot succes.

 

Paul Broekmans, eigenaar Pablo Lighting & Decorations:

In onze industrie heb je veel te maken met maatwerk in kleinere oplages. John heeft voor ons mooie dingen gecreëerd. Voor feesten en evenementen, de meest bijzondere vormen, gesneden uit allerlei materialen. 

We komen steeds weer terug bij John omdat hij een hoog serviceniveau aflevert. Hij denkt mee, doet logische aanpassingen en werkt onze concepten uit in technische tekeningen, waarna hij ze produceert en mooi afgewerkt bij ons aflevert. 

 

PERIODE
Sinds 2016

OPDRACHTGEVER
Pablo Lighting & Decorations

PROJECT TYPE
Technnische tekeningen, prototypen, productie watersnijden en nabewerkingen

INDUSTRIE
Evenementenindustrie

Snijwerk Leusink Pablo
Leusink Watersnijden thema
Leusink Projecten

ontdek meer projecten

Contact

Smirnoffstraat 16G
9716 JS Groningen