maatwerk voor biselect

OFFERTE AANVRAAG

maatwerk voor biselect

Maatwerk

Als innovatieve speler is BI Select gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van projectverlichting en bekabelingssystemen voor niet-standaard situaties waarbij maatwerk is vereist.

Omdat BI Select zelf maatwerk levert zijn ze in de keuze van hun partners ook altijd op zoek naar bedrijven die niet alleen maatwerk leveren, maar ook meedenken in de realisatie van het uiteindelijke product.

De initiële vraag aan Leusink Watersnijden betrof het snijden van deksels voor datagoten. De deksels werden kant en klaar aangeleverd, wij kregen de vraag om vormen van toepassingen zoals stopcontacten, USB en data aansluitingen, en bijvoorbeeld medische gaskoppelingen uit te snijden.

Het is niet bij de eerste vraag gebleven. Naast de uitsnedes zijn er vaak aanvullende verzoeken voor bijvoorbeeld het snijden van freesmallen geweest.

Op basis van aangeleverde tekeningen zijn deze uitsnedes in de datagoten gemaakt.

Aanvullende verzoeken komen vaak vanuit een situatie die nog niet helemaal is uitgedacht.

Daar komt de samenwerking tussen BI Select en Leusink Watersnijden het beste tot haar recht.

Om tot de beste oplossing te komen denken we mee in het proces, maken we de tekeningen en produceren we het uiteindelijke gewenste product.

Op deze wijze garandeert Leusink naar BI Select dat ze altijd de gewenste maatwerk oplossingen aan hun klanten kunnen blijven leveren.

 

Leusink Watersnijden levert kant en klare deksels voor datagoten en de bij behorende freesmallen voor verdere verwerking.

Na de eerste succesvolle producties zijn er doorlopend nieuwe verzoeken binnen gekomen voor nieuw te ontwikkelen en snijden producten voor BI Select.

Theo Grimme, BI Select:

Het werk dat John doet, past goed bij ons product. Zijn methoden van verwerken, zijn ideaal voor gepoedercoate aluminium profielen. We zijn zeer tevreden. In de loop van de tijd zijn veel oplossingen bedacht en bestellingen in allerlei oplages verwerkt.

John is een plezierig persoon, we werken graag met hem samen. Hij denkt goed mee en gaat voor de beste oplossing. Daarin is hij erg creatief, slim en denkt ‘out of the box’. Nou wordt dit vaker over mensen gezegd, maar John maakt dit ook écht waar, met name door de wijze waarop hij onze processen doorziet en oplossingen creëert waar wij of anderen niet zomaar op zouden komen.

PERIODE
2019 – heden

OPDRACHTGEVER
BI Select

PROJECT TYPE
Prototypen, productie watersnijden en nabewerkingen

INDUSTRIE
Bekabelingssystemen en verlichtingsoplossingen.

ontdek meer projecten

Contact

Smirnoffstraat 16G
9716 JS Groningen